Mobiili ajopäiväkirja

Kirjaa matkat helposti talteen kännykällä

Onko ajopäiväkirjasi hukassa olevassa ruutuvihkossa tai väärässä autossa vai söikö naapurin koira koko vihon? Kirjaatko ajotietojasi kauppakuitteihin?  Foresoftin mobiili ajopäiväkirja on nykyaikaisempi ja varmempi vaihtoehto. Kännykkä kulkee lähes aina mukanasi. Silloin myös Foresoftin ajopäiväkirja on kätesi ulottuvilla.

Räätälöimme ajopäiväkirjan kullekin käyttäjälle erikseen. Ajopäiväkirjaan voidaan lisätä esimerkiksi useita kiinteitä matkan alkupisteitä, matkakohteita ja päätepisteitä. Pudotusvalikoihin voidaan lisätä mm. erittely metsätalouden ja maatalouden ajoiksi tai luottamustoimen ja työnantajan korvaamiin matkoihin. Jos käytät useita ajoneuvoja, voidaan ne kuten myös julkiset kulkuneuvot eritellä ajopäiväkirjassa.

Verottaja vaatii ajopäiväkirjan pitämistä, jos vähennät matkakuluja esim maa-, metsä- tai yritystalouden verotuksessa. Foresoftin mobiili ajopäiväkirja on verottajan vaatimusten mukainen. Ajopäiväkirja on säilytettävä kuusi vuotta verovuoden päättymisestä. Sähköisenä tai tulostettuna tiedot on helppo säilyttää vaaditun ajan.

Kiinnostuitko? Kysy tarjoustamme