Lentopäiväkirja

Trafi edellyttää, että miehittämättömän ilma-aluksen kaupallisessa toiminnassa tulee täytää lentopäiväkirja jokaiselta lennolta ja säilyttää tiedot kahden vuoden ajan. Olemme tehneet tähän tarkoitukseen mobiililomakkeen, jolla lentopäiväkirjan tiedot voidaan täyttää mobiililaitteella lentokohteessa. Näin päiväkirjamerkinnät tulee tehtyä oikein heti lennätyksen jälkeen. Päiväkirjatiedot tallentuvat verkkon reaaliaikaisesti ja ne ovat sieltä otettavissa esille tarvittaessa. Normaalitilanteessa tietoja ei tarvitse toimittaa viranomaisille. Ne on esitettävä vain pyydettäessä.

Mobiililomake on edullinen, helppokäyttöinen ja nopea ottaa käyttöön. Se sisältää kaikki Trafin vaatimat kirjattavat asiat.

Lentopäiväkirjaan lisätään mm. käytössä oleva kalusto ja käyttäjät valmiiksi valittavaksi pudotusvalikoihin. Lokikirja on ladattavissa palvelimelta taulukkomuodossa esim Exceliin. Lentopäiväkirja löytyy osoitteesta lentopaivakirja.fi. Sivustolla on myös lentopäiväkijan demoversio, jolla voi testata sen toimintaa.
Ota yhteyttä, laskemme sinulle tarjouksen.


Lentopaivakirja.fi

Kauko-ohjatun ilma-aluksen ja lennokin lennättäminen (OPS M1-32)
www.droneinfo.fi


Kysy tarjoustamme